Kääntäjä (suomi – ruotsi)

Luola Consulting Oy hakee tiimiinsä ruotsin kääntäjää.

Haluatko osaksi asiantuntijayhteisöä, jossa yhdistyy yrittäjämäinen vapaus ja yhteisön tuki ja jossa voit itse vaikuttaa työsi sisältöön? Olet itseohjautuva, nautit haasteista ja tekemisen vapaudesta. Jos etsit uudenlaista tapaa tuottaa kielipalveluita, me voimme olla oikea paikka sinulle.

Luola on vuonna 2019 perustettu kielipalvelualan yritys. Olemme kielialan ammattilaisia, joilla on monipuolista kokemusta erilaisten kielipalveluiden tuottamisesta. Tarjoamme laajan kattauksen erilaisia kielipalveluita käännöksistä ja kielentarkastuksesta koulutuksiin ja sisällöntuotantoon. Olemme erikoistuneet sekä luoviin tekstilajeihin että tarkkoihin teknisiin asiakirjoihin.

Haluamme laajentaa ruotsin kääntämisen tarjontaamme, erityisesti kielisuunnassa suomi–ruotsi.

Odotamme hakijalta

  • tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä ruotsin ja suomen kielen erinomaista hallintaa. Muukin kielitaito on eduksi.
  • aikaisempaa kokemusta kääntäjän työstä – tarjoamamme työskentelymalli vaatii kokemusta alalla työskentelystä.
  • hyviä yhteistyötaitoja ja valmiutta itsenäiseen työskentelyyn.
  • hyviä IT-taitoja ja kokemusta alan johtavista käännöstyökaluista sekä Office-ohjelmista.

Luolan käännösasiantuntijat määrittävät itse oman työtahtinsa, ja meillä kääntäjät voivat keskittyä omaan ydinosaamiseensa. Tarjoamme laajat backend-palvelut sekä muita käytännön etuja, kuten kattavan työterveyden, työmatkakorttiedun sekä mahdollisuuden muihin räätälöityihin etuihin. Visiomme on luoda uudenlainen tapa tuottaa kielipalveluita, jossa yhdistyy yrittäjyyden vapaus ja työyhteisön mukanaan tuoma tuki ja vakaus. Meillä määrittelet itse työmääräsi, ajankäyttösi ja palkkiosi.

Haastatteluun kutsutut tekevät haastattelun yhteydessä käännöskokeen ruotsista suomeen ja suomesta ruotsiin.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen [email protected]

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

Takaisin