Luola hakee:
Kääntäjä (suomi–ruotsi)

Luola Consulting Oy hakee tiimiinsä kokenutta ruotsin kääntäjää noin vuoden mittaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen marras-joulukuusta 2023 alkaen. Sopimusta voidaan mahdollisesti jatkaa määräaikaisuuden jälkeen.

Haluatko osaksi asiantuntijayhteisöä, jossa yhdistyy yrittäjämäinen vapaus ja yhteisön tuki ja jossa voit itse vaikuttaa työsi sisältöön? Olet itseohjautuva, nautit haasteista ja tekemisen vapaudesta. Jos etsit uudenlaista tapaa tuottaa kielipalveluita, me voimme olla oikea paikka sinulle!

Olemme vuonna 2019 perustettu kielipalvelualan yritys. Olemme kielialan ammattilaisia, joilla on monipuolista kokemusta erilaisten kielipalveluiden tuottamisesta. Tarjoamme laajan kattauksen erilaisia kielipalveluita käännöksistä ja kielentarkastuksesta koulutuksiin ja sisällöntuotantoon.

Odotamme hakijalta

  • tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä ruotsin ja suomen kielen erinomaista hallintaa
  • aikaisempaa kokemusta kääntäjän työstä – tarjoamamme työskentelymalli vaatii kokemusta alalla työskentelystä
  • hyviä yhteistyötaitoja ja valmiutta itsenäiseen työskentelyyn
  • hyviä IT-taitoja ja kokemusta alan johtavista käännöstyökaluista sekä Office-ohjelmista.

Luolan käännösasiantuntijat sanelevat itse oman työtahtinsa, ja meillä kääntäjät voivat keskittyä omaan ydinosaamiseensa. Tarjoamme laajat backend-palvelut sekä muita käytännön etuja, kuten kattavan työterveyden, työmatkakorttiedun sekä mahdollisuuden muihin räätälöityihin etuihin. Toimintaamme ohjaa kielipalvelumalli, jossa yhdistyvät yrittäjyyden vapaus sekä työyhteisön mukanaan tuoma tuki ja vakaus. Meillä määrittelet itse työmääräsi, ajankäyttösi ja palkkiosi. Palkkaus perustuu suoraan tehtyyn työmäärään. Jos sinulla on omia asiakkaita, voit tuoda ne Luolaan ja viedä ne myös mukanasi työsuhteen päätyttyä.

Haastatteluun kutsutut tekevät koekäännöksen suomesta ruotsiin.

Kiinnostuitko? Täytä alla oleva lomake viimeistään 30.9.!