Palvelumme

Tarjoamme asiantuntija-apua erilaisiin käännös- ja kielipalvelutarpeisiin. Toteutamme kaikki projektit laatua vaalien ja teknisestä toteutuksesta tinkimättä. Uskomme asiakaspalvelun avoimuuteen ja asiantuntevuuteen, ja palvelemme asiakkaitamme aina luottamuksellisesti.

Akateemiset tekstit
Autoteollisuus
Biotieteet ja lääketiede
Energia-ala
EU ja EU:n toimielimet
Humanistinen ala
IT ja tietotekniikka
Julkishallinto ja julkiset palvelut
Juridiikka
Kaivosala
Kauppa
Kulttuuri- ja taidealat
Logistiikka ja kuljetus
Luonnontieteet
LVI- ja sähkötekniikka
Maatalous ja luonnonvarat
Mainonta ja markkinointi
Matkailu ja turismi
Opetus ja koulutus
Puolustusteollisuus ja maanpuolustus
Rakennusala
Raskas teollisuus
Sosiaali- ja terveydenhuolto
Taloustiede ja rahoitusala
Tieto- ja kaunokirjallisuus

suomi–englanti–suomi
suomi–ruotsi–suomi
ruotsi–englanti–ruotsi
espanja–suomi
hollanti–suomi
norja–suomi
ranska–suomi
ranska–ruotsi
ranska–englanti
saksa–suomi
saksa–ruotsi
tanska–suomi

Tarvittaessa voimme auttaa kielipalveluiden hankinnassa muille kielille.

Käännämme materiaalinne pyydetylle kohdekielelle yrityksen brändin ja kohdeyleisön huomioiden.

Käännöspalvelumme sopivat kaikille, jotka tarvitsevat tekstistään suomen-, ruotsin- tai englanninkielisen version.

Luovuutta vaativat tekstit, joissa viestin sisällön välittäminen kohdekulttuuriin ja kohdekäyttöön sopivalla tavalla on erittäin tärkeää. 

Transcreation sopii mainiosti markkinointiin ja asiakasviestintään, kerronnallisiin ohjeistuksiin ja muihin teksteihin, joissa tavoittelet tiettyä kohdekulttuuriin sopivaa sävyä ja luovaa otetta.  

Tuotamme tekstisisältöä yrityksesi brändiä ja tekstin käyttötarvetta kunnioittavalla tavalla antamasi ohjeistuksen ja viitemateriaalin pohjalta.

Palvelumme sopii kaikille yrityksille, jotka haluavat valmiin kohdekielisen tekstin, joka tuo asiakkaan viestin markkinoiden ulottuville parhaassa mahdollisessa muodossa.

Tuotamme haluamastasi tekstistä helposti ymmärrettävän selkokielisen version.

Selkokieliset tekstit on suunnattu ihmisille, joille yleiskieli voi olla liian vaikeaa. Selkokielen käyttö parantaa palvelun saavutettavuutta ja tekee siitä helpon käyttää ja ymmärtää.

Tarkistamme tekstisi kieliopin, oikeinkirjoituksen, välimerkit ja lauserakenteen sekä annamme korjausehdotuksia tekstin sujuvoittamiseksi.

Kielentarkistus sopii kaikentyyppisille, mutta erityisesti julkaistaville teksteille, joiden sujuvuuden haluat varmistaa ennen julkaisua.

Taitamme niin alkuperäiset kuin käännetyt tiedostot lopulliseen julkaisuasuun.

Palvelumme sopii kaikille, jotka haluavat käännetyn materiaalinsa heti julkaisu- tai painovalmiiksi.

Tarjoamme kokonaisvaltaista käännöstuotannon projektinhallintaa, jossa toteutamme kunkin työvaiheen yhteistyössä asiakkaamme kanssa. 

Palvelumme sopii projekteihin, joissa on useita käännettäviä tuotteita tai materiaalikokonaisuuksia. Autamme arvioimaan projektin laajuuden ja hoidamme aikataulutuksen asiakkaamme tarpeiden mukaisesti. Vastaamme käännös- ja oikolukuvaiheesta sekä laadunvarmistuksesta. Konsultoimme asiakastamme koko prosessin ajan ja varmistamme, että vain valmis käännös etenee taittoon ja julkaisuun.

Tarjoamme käännösten laadunarviointeja sekä laajempia Language Lead -palveluita. Language Lead -palvelumme sisältää asiakkaan brändin ja viestintätyylin huomioivan tyylioppaan kirjoittamisen, soveltuvien termien määrittämisen sekä käännösten laadunarvioinnin ja laatupalautteen antamisen.

Palvelu sopii kaikille, jotka haluavat kartoittaa esimerkiksi potentiaalisen työntekijän, omien sisäisten projektien tai toisen osapuolen käännösten laatua. Soveltuu niin lyhyisiin kuin pitkäkestoisiinkin projekteihin.

Tarvitsetko apua oman käännösprosessin määrittämisessä, työkalujen valinnassa tai kääntämisen ja kielenhallinnan muissa prosesseissa? Ota yhteyttä, niin räätälöimme tilanteeseesi sopivan ratkaisun!

Järjestämme asiakkaidemme tarpeisiin soveltuvia kielikoulutuksia. Räätälöimme kurssimme vastaamaan asiakkaidemme tarpeita. Ota yhteyttä ja pyydä lisätietoja!