Kategoriat
Uncategorized

Harjoittelun puoliväli

Kesä on kulunut hurjaa vauhtia, ja uskomatonta kyllä, harjoittelun puoliväli oli ja meni ja nyt onkin aika kertoa ensimmäisistä viikoistani Luolassa. 

Kategoriat
Uncategorized

Ai keitä me ollaan? Astrid esittäytyy

Kesä on taas täällä, joten on aika esitellä Luolan tämänkesäinen korkeakouluharjoittelija, Astrid! 

Kategoriat
Uncategorized

Ai miten meillä menee? Kolmevuotiaan Luolan kuulumiset

Luola juhlisti helmikuussa kolmevuotista taivaltaan. Kolmeen vuoteen onkin mahtunut aika paljon kaikenlaista. Tästä jutusta voit lukea hieman viimeaikaisia kuulumisiamme.

Kategoriat
Uncategorized

Luolalaiset yliopistomaailmassa

Yliopistoyhteistyö on ollut tärkeä osa Luolan toimintaa yrityksen perustamisesta lähtien. Tässä kirjoituksessa kerromme, millaisia muotoja yhteistyö on tähän päivään mennessä saanut, ja avaamme Luolan näkemyksiä yliopistoyhteistyön merkityksestä.

Kategoriat
Uncategorized

Harjoittelun loppusuora

Syksy saapuu ja harjoittelu on edennyt viimeiselle viikolle. On siis aika tiivistää kesän aikana Luolassa opittu.

Kategoriat
Uncategorized

Harjoittelun puoliväli – missä mennään?

Harjoittelu on puolessavälissä, ja jo kuudessa viikossa on ehtinyt kertyä reilusti uutta tietoa ja taitoa. Tässä tekstissä kerron hieman siitä, minkälaisia ajatuksia kulunut kesä on herättänyt.

Kategoriat
Uncategorized

Ai keitä me ollaan? Ronja esittäytyy

Kesä etenee jo hyvää vauhtia ja sehän tarkoittaa muuten sitä, että Luolassa on aloittanut korkeakouluharjoittelijamme Ronja!

Kategoriat
Uncategorized

Ai keitä me ollaan? Nina esittäytyy

Vuosi on jo kääntynyt kevääseen, joten on aika esitellä uusin luolalainen, vuoden alussa joukkoomme liittynyt Nina!

Kategoriat
Uncategorized

Harjoittelijaksi Luolaan

Luola hakee tulevalle kesälle kääntäjäharjoittelijaa. Tässä kirjoituksessa kerromme hieman siitä, mitä harjoittelu Luolassa pitää sisällään ja mitä odotamme hakijoiltamme. Jos siis kesä luolalaisena kiinnostaa, tässä aiheesta pieni tietoisku! 

Kategoriat
Uncategorized

Vem är vi då? Här kommer Veronika

Jag brukar säga att jag halkade in i språkbranschen på ett bananskal. Visserligen hade jag gjort lite enstaka ströjobb som översättare och korrekturläsare under mina studier i religionsvetenskap, men jag hade nog inte trott att det var i just översättningsvärlden jag skulle komma att tillbringa flera år när jag efter många om och men blev färdig magister och det var dags att söka sig ut i arbetslivet på riktigt.