Luolan toimintamalli

Luolan toimintaa on alusta asti ohjannut kaksi tavoitetta: laadukkaiden kielipalveluiden tarjoaminen asiakkaille ja uudenlaisen työympäristön ja työyhteisöpalveluiden tarjoaminen Luolan jäsenille. Jokainen luolalainen toimii yrityksen sisällä itsenäisesti ja päättää itse työasioistaan, kuten työajasta, tehtävistä ja palkkioista sekä itsensä kehittämisestä. Samalla luolalainen saa ympärilleen muiden ammattilaisten tuen ja osakeyhtiömuotoisen yrityksen suomat etuudet. Luolassa apu on aina lähellä ja mahdollisuudet melkeinpä rajattomat! 

Yksinkertaistaen voisi sanoa, ettemme oikeastaan tarjoa ensisijaisesti töitä vaan työpaikan ja mahdollisuuden omannäköiseen työntekoon. Jos olet vakiinnuttanut asemasi kielipalveluiden alalla mutta kaipaat ympärillesi työyhteisöä ja mahdollisuuksia kehittää toimintaasi yhdessä muiden kanssa, voimme olla sinulle oikea valinta. Luolan jäsenenä voit myös jättää suuren osan yrityksen pyörittämiseen kuuluvista rutiineista, esimerkiksi monet taloushallinnon tehtävät, Luolan huolehdittaviksi.

Haluamme kasvaa hallitusti ja orgaanisesti, minkä vuoksi otamme mukaan uusia luolalaisia aina, kun tähdet ovat suotuisat ja tiellemme osuu toiminnastamme kiinnostunut mukava tyyppi. Jos sinusta tuntuu, että voisit olla tuleva luolalainen, ota meihin yhteyttä ja sovi tapaaminen. Kerromme mielellämme lisää toiminnastamme esimerkiksi kahvi- tai teekupposen äärellä tai vaikka kävelyllä pitkin Aurajoen rantaa.